viernes, 23 de septiembre de 2016

Som-hi! Sense por!

Una foto publicada por Susana Alicia (@alisus1617) el



Bona tarda estimats companys!!

Som na Susana Brox i n’Alicia Martínez, ambdues nascudes a Eivissa, al mateix any i, a més, alumnes del Màster de Formació del Professorat de la Universitat de les Illes Balears al curs 2016-2017.

Jo, la Susana, vaig fer el meu grau i postgrau de Biologia en càncer a la Universitat de Barcelona i aquest any vull iniciar-me en la docència. M’adreço en aquesta formació amb molta il·lusió, confiança i motivació per a formar persones i contagiar la meva passió per la ciència i naturalesa.

Jo sóc n’Alicia, i vaig estudiar el grau d’infermeria a la Universitat de les Illes Balears. El motiu de aventurar-me en aquesta formació, és poder realitzar-me un poc més com a persona portant endavant aquelles dues passions que sempre havia tingut, que són la infermeria i la docència, i poder compartir-lo acompanyant a la resta.

Totes dues coincidim que aquest any ens servirà per a enriquir-nos i formar-nos com a professores i per tenir més portes en el món laboral. Como tots sabeu l’educació ha anat canviant progressivament al llarg dels anys, amb els seus avantatges i desavantatges. Està clar que el món de la docència és ben complex: diversitat de persones, cultures, religions, pensaments, ideologies... però tot encaminat a una educació lliure i universal.
Tanmateix, compartim la idea de que el dia de demà volem deixar empremta a tots els alumnes que passin per les nostres aules amb la satisfacció d’haver-les ensenyat no solament coneixements, sinó, tots aquells valors que els definiran com a persona i els portaran a saber elegir el seu millor camí.

Esperem que disfruteu de les nostres reflexions i experiències que anirem vivint durant aquest any.


                              ENDAVANT!!




















                 https://openclipart.org/detail/
                 134599/stories-of-the-world