viernes, 23 de septiembre de 2016

Som-hi! Sense por!

Una foto publicada por Susana Alicia (@alisus1617) el



Bona tarda estimats companys!!

Som na Susana Brox i n’Alicia Martínez, ambdues nascudes a Eivissa, al mateix any i, a més, alumnes del Màster de Formació del Professorat de la Universitat de les Illes Balears al curs 2016-2017.

Jo, la Susana, vaig fer el meu grau i postgrau de Biologia en càncer a la Universitat de Barcelona i aquest any vull iniciar-me en la docència. M’adreço en aquesta formació amb molta il·lusió, confiança i motivació per a formar persones i contagiar la meva passió per la ciència i naturalesa.

Jo sóc n’Alicia, i vaig estudiar el grau d’infermeria a la Universitat de les Illes Balears. El motiu de aventurar-me en aquesta formació, és poder realitzar-me un poc més com a persona portant endavant aquelles dues passions que sempre havia tingut, que són la infermeria i la docència, i poder compartir-lo acompanyant a la resta.

Totes dues coincidim que aquest any ens servirà per a enriquir-nos i formar-nos com a professores i per tenir més portes en el món laboral. Como tots sabeu l’educació ha anat canviant progressivament al llarg dels anys, amb els seus avantatges i desavantatges. Està clar que el món de la docència és ben complex: diversitat de persones, cultures, religions, pensaments, ideologies... però tot encaminat a una educació lliure i universal.
Tanmateix, compartim la idea de que el dia de demà volem deixar empremta a tots els alumnes que passin per les nostres aules amb la satisfacció d’haver-les ensenyat no solament coneixements, sinó, tots aquells valors que els definiran com a persona i els portaran a saber elegir el seu millor camí.

Esperem que disfruteu de les nostres reflexions i experiències que anirem vivint durant aquest any.


                              ENDAVANT!!




















                 https://openclipart.org/detail/
                 134599/stories-of-the-world






1 comentario:

  1. Excel·lent resum per part de les companyes Alícia i Susana, de l'assignatura de "Processos i Contextos Educatius" d'aquests primers dos temes. Molt il·lustratives les comparacions del docent de l'escola tradicional envers el docent del segle XXI, i, de l'alfabetització d'abans versus la multialfabetització actual. Dintre de les competències digitals de les TIC diferencien les dimensions instrumental, cognitiva, socio-comunicacional, axiològica afegint-hi també l'emocional. En definitiva, i, en això coincideixen amb en David i jo, el rol del professorat ha evolucionat vertiginosament en els darrers 30-40 anys i és tot un repte per al món de la docència, no deixem passar aquesta oportunitat per canviar la història de l'educació, la realitat s'imposa!

    ResponderEliminar